Върху БСП се изсипа огънят от ада - натиск отвън,

...
Върху БСП се изсипа огънят от ада - натиск отвън,
Коментари Харесай

Върху БСП се изсипал огънят от ада, а Нинова търси подкрепа да спасява децата

Върху Българска социалистическа партия се изсипа огънят от пъкъла - напън извън, компромати, закани от ПЕС за изключване, присмиване на Българска социалистическа партия и инсцениране на вътрешнопартийни борби за това, че партията е ретроградна и консервативна. Българска социалистическа партия са подложени на отблъскващ напън, оплака се водачът на алените Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание - мотивът инициираната от партията подписка за  в учебните заведения.

Истанбулската спогодба вкарва в законодателството трети обществен пол, друг от биологичните - мъж или жена, обезпокоена е соцводачката.

" Тази борба е част от срутва на Българска социалистическа партия на изборите, тъй като нито един от вас не знае какъв е този напън извън с доста пари и медии ", показа Нинова. Българска социалистическа партия е единствената партия, която е срещу Истанбулската спогодба от 6 години. " Отворете очи и сърце, помогнете ни да спасим най-малко децата ни, подкрепете ни за референдума за възбрана на джендър идеологията в учебно заведение ", прикани Нинова.

По думите ѝ късно е да излезем от актуалната обстановка, само че не е непреодолимо. Вчера Истанбулската спогодба. Сергей Станишев и Елена Йончева поддържаха Истанбулската спогодба. За тези хора няма Конституция на България и решение на Конституционния съд, няма значение мнението на църквата, на мюсюлманското изповедание, за тези българи няма пълноправие и суверенитет и го няма същинския смисъл на Европейски Съюз, разкритикува Нинова.

" Утре Сергей Станишев провежда конференция за модерното ляво. Това ли е модерното ляво? Това е тяхното съвременно ляво - джендър идеология и друг пол от мъж и жена ", отсече водачът на Българска социалистическа партия, която напомни позицията си, че насилието над дами е извънредно и нетърпимо закононарушение.
 Дебатът за домашното принуждение нечист, съгласно Крум Зарков
Дебатът за домашното принуждение нечист, съгласно Крум Зарков

Законът бил отритнат с причини, които нямат нищо общо с темата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР