Върховният ирански лидер Али ХаменейСеид Али Хосейни Хаменей е ирански

...
Върховният ирански лидер Али ХаменейСеид Али Хосейни Хаменей е ирански
Коментари Харесай

Иранският лидер Али Хаменей с конспиративна теория: Вирусът е разработен от Америка

Върховният ирански водач Али Хаменей  Али Хаменей Сеид Али Хосейни Хаменей е ирански свещеник и сегашен висш лидер на Иран. Роден е на 19 през днешния ден отхвърли помощта, препоръчана от Съединени американски щати за битка с ковид, и загатна тайната доктрина, че вирусът може би е основан в американски лаборатории, предадоха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1860
Иран е подложен на тежки американски наказания, които не разрешават на страната да продава петрола си и да взе участие в международните финансови пазари. През последните дни иранските длъжностни лица все по-силно подлагат на критика санкционния режим, само че 80-годишният Хаменей избра да се позове на тайната доктрина, употребена и от китайски представители.

Иран: Ще надвием и ковид, и глобите на Съединени американски щати

"Може би лекарството, което оферирате, е метод вирусът да бъде публикуван още повече. Или в случай че изпратите терапевти и лекари, може би това ще бъде за те да следят резултата от отровата, защото се твърди, че част от вируса е направена за Иран ", съобщи Хаменей.

В света няма каквито и да било научни доказателства за тезата на Хаменй, акцентира АП.

Според иранския водач обаче помощта, предлагана от Съединени американски щати, е странна, добавя Ройтерс.

"Няколко пъти американците предлагаха да оказват помощ на Иран за ограничение на вируса. Освен обстоятелството, че има съмнения, че вирусът е създаден от Америка (...) предлагането им е необичайно, защото те самите имат дефицит на запаси в битката си с ковид ", съобщи той.

Хаменей насочи посланието си в телевизионна тирада по случай иранската Нова година, откакто поради епидемията си анулира обичайното си обръщение от храма "Имам Реза ".

В Иран има над 20 600 доказани случая на Ковид-19 и 1556 регистрирани смъртни случая.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1860  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР