Въпросите за здравето на популярните личности винаги се отклонява от

...
Въпросите за здравето на популярните личности винаги се отклонява от
Коментари Харесай

Тежки болести застигнаха родните звезди! Вижте тайните, които дълбоко крият…

Въпросите за здравето на известните персони постоянно се отклонява от тях. Много малко склоняват да приказват за проблемите си. Все отново вижте няколко от най-фрапантните истории от живота на родни звезди.

През 2016г. режисьорът  Люси Иларионов се подложи на фрапантна интервенция,  с която отстраниха половината му корем. Целта беше да отслабне фрапантно и това се случи. Следват месеци на тежки ограничения, през които Люси яде единствено пюрета, а и в този момент съблюдава диета. Режисьорът смъква 85 кг от тежестта си и сега тежи 97 кг.

Сашка Васева нееднократно е споделяла за многочислените си проблеми.  51-годишната певица в изцяло сляпа с едното си око поради недоразвитост на зрителния нерв. Заради страха си от инжекции тя отказвала да се подложи на лекуване в болничното заведение. После търсила даже експерт в Швейцария, само че там споделили, че към този момент е късно да спасят зрението й. Този проблем се отключил, когато простъпка Сашка влиза в мрачно помещение и вратата се заключила автоматизирано. Певицата страда от клаустрофобия и от напрежението, до момента в който дойдат да разбият вратата Васева получава кръвоизлив на едното око. Оттогава потегля недоразвитост първо не едното, с лед това и на другото око.

За проблем с клаустрофобията споделя и колежката й Магда.  „ Като влизах в асансьор имах възприятие, че ще се задуша “, споделя чаровницата, която дълго време се бори със страха си от затворени пространства.

Певицата Роксана се борила с тежка следродилна меланхолия . Певицата се будила посреднощ и питала Сашо дали я обича. “Знаех, че го тормозех, само че го правех. Липсваше ми мама, не можех да преживея неналичието й. В такива моменти се скривах. Гледах бебето ми повтарях,м че тя в никакъв случай няма да го види. Плачех. Чудех се дали ще бъда добра майка, опасявах се от бъдещето “, споделя Роксана.

Преслава страда от бодърствуване . Певицата показа в обществените мрежи, че е станала извънредно ранобудна около бременността си. Бъдещата майка е обърнала биологичния си часовник и към този момент се буди в часовете, в които преди този момент си е лягала.

Попфолк изпълнителката Пламена дълго време се бори с анорексията . Всеки кг от горната страна изтезава изпълнителката, която лимитира даже пиенето на вода. Тя се оправя с подлата болест благодарение на околните си. „ Смятам, че когато човек пренебрегва егоизма си и стартира да мисли повече за околните си, тогава съумява “, споделя певицата.

Не със същото успокоение разясняваше болестта си моделката Веенета Харизанова. “Чувствам се добре и съм здрава, предишното няма значение “, тези думи като че ли се трансфораха еднообразен отговор, с който миската постоянно отклоняваше въпросите за анорексията, написа „ Телеграф “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР