Въпроси, свързани с транспорта, инфраструктурата за „Пловдив 2019”, градския дизайн,

...
Въпроси, свързани с транспорта, инфраструктурата за „Пловдив 2019”, градския дизайн,
Коментари Харесай

Набелязват мерки срещу неправилното паркиране в Пловдив

Въпроси, свързани с превоза, инфраструктурата за „ Пловдив 2019”, градския дизайн, зелената система, подобряването на качеството на атмосферния въздух разискаха на първата за годината среща членовете на Сдружение „ Бизнесът за Пловдив” с кмета инж. Иван Тотев и заместник-кметовете Стефан Стоянов и Розалин Петков.

Кметът Иван Тотев срещна представителите на „ Бизнесът за Пловдив” с напредъка на планове като реконструкцията на „ Голямоконарско шосе “, на площад „ Централен”, нуждата от построяването на нов мост над река Марица.

С цел увеличение пропускливостта на пътните артерии в града и набелязване на ограничения против непозволено паркирали коли по главните булеварди и улици бе препоръчано да се проведат срещи с управлението на „ Пътна полиция” в града за предприемане на нужните дейности.

По отношение на зелената система кметът Иван Тотев показа плана за реализацията на Програмата за залесяване и Парк " Отдих и просвета ", което ще бъде най-голямото в новата история на града. На повърхност от 655 декара в идващите 5 години ще бъдат засадени дървета, най-вече локални типове.

Обсъдени бяха още тематики, свързани разширението на велоалейната мрежа в Пловдив, опцията за разширение на пешеходните зони, ограничения за ограничение паркирането в централната градска част и други.

тагове бизнесът за пловдив иван тотев мярка проблем среща
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР