Въпросът за властта е важен, но паралелно с него хората

...
Въпросът за властта е важен, но паралелно с него хората
Коментари Харесай

Костадинов към Радев: Нови избори веднага, този парламент е фалирал и идейно импотентен

Въпросът за властта е значим, само че редом с него хората чакат ефикасни решения на проблемите на хората. Вие декларирахте, че решението съгласно вас са предварителни парламентарни избори. Но проблемите остават, даже ще се задълбочат, в случай че няма работещ парламент.

С тези думи президентът Румен Радев посрещна представителите на партия „ Възраждане “ в президентството, където се организират съвещания с парламентарно показаните партии преди връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление, съобщи БГНЕС.

Ние считаме, че единственият метод за излизане от тази несъмнено тежка политическа рецесия са новите избори, тъй като сегашният парламент е изцяло привършен – той е банкрутирал както морално, по този начин и управнически. Идейно е изцяло импотентен. Имаме проблеми със събирането на кворум, в това число и през днешния ден, видно е, че този парламент с този състав не е работещ.

Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Не е доста несъмнено дали ще се повтори същата обстановка в идващ парламент, това ще кажат гласоподавателите. Имаме тежка интернационална политическа конюнктура, която е усложнена и продължава да се усложнява, по тази причина настройките на хората се трансформират с часове. Затова за усмиряване на публичната настройка най-добре е провеждането на нови избори. Нека идващите два месеца и половина има съревнование на хрумвания и на предизборни платформи, в сравнение с нова порция парламентарни кавги, неприятни вътрешнопартийни и вътрешноминистерски битки, които трансформират българската народна власт в нещо, което отблъсква българските жители. Тази рецесия бе основана точно от хората, които в този момент желаят да образуват кабинет, приключи Костадинов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР