Въпросът за размера на мъжкия полов орган вълнува както жените,

...
Въпросът за размера на мъжкия полов орган вълнува както жените,
Коментари Харесай

Големият пенис - дарба или проклятие?

Въпросът за размера на мъжкия сексуален орган вълнува както дамите, по този начин и мъжете. Много постоянно се дебатира значим ли е размерът или не. Има бранители и на двете изказвания. Биологически обаче е потвърдено, че женската вагина доближава до 15 сантиметра дълбочина при оптималната възбуденост, което в действителност обезсмисля по-дългия член, защото всички сетивни кафези се намират в нея.

Въпреки, че съгласно тази доктрина 15-16 сантиметра, колкото е междинният размер на мъжкия пенис, са изцяло задоволителни, постоянно се е считало за заложба и белег на неустрашимост, това някой да има голям любовен орган.

В този ред на мисли дано ви срещнем с Джона Фалкон - мъжът с един от най-големите пениси в света. 50-годишният нюйоркчанин е горделив притежател на 34-сантиметров пенис в еректирало положение. Огромната му “дарба” е била разкрита от британския Канал 4 през 2006 година. Свръхголемият пенис е донесъл доста триумфи на Джона. Той е американски артист, както и водещ на ток-шоута. Определя себе си като бисексуален.

Въпреки сполучливата му кариера в шоу бизнеса, голямото " мъжко достолепие " му е донесло и доста несполуки. Най-голямата от тях е, както споделя Джона, неспособността да откри сериозна другарка, защото членът му идва допълнително на всички дами. Също по този начин споделя, че е доста мъчно да държи половия си орган в еректирало положение, а когато съумява, половият акт е съвсем неосъществим заради големия му размер.

В последна сметка заложба ли е огромният член или не?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР