Въпросът не е постоянно да сме в контакт, а да

...
Въпросът не е постоянно да сме в контакт, а да
Коментари Харесай

Ново отлагане на лидерската среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Въпросът не е непрекъснато да сме в контакт, а да има структуриран развой на взимане на решения от позиция да има ясни задължения на това какво сме се разбрали и по какъв начин се извършват тези задължения. Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския във връзка отлагането на лидерската среща сред – и " – ", за която предходната седмица беше оповестено, че ще се състои всеки вторник. Вчера обаче се появи информация, че срещата е отсрочена за през днешния ден.

Доколкото разбирам, срещата още веднъж е отсрочена. Моят апел да оценим нуждата от структуриран разговор, при който да е ясно какви задължения са поети и по какъв начин се извършват. Това важи и за двете страни. В този смисъл желая да прикани среща да има и да има постоянни срещи, съобщи Иванов.

Попитан какъв е претекстът за новото отсрочване на срещата, съпредседателят на Демократична България уточни: " Доколкото разбирам, още веднъж някакви логистични съображения ".

В отговор на въпрос за по кое време е отсрочена срещата Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския означи: " Предстои удостоверение. Ние сме тук. Логистичните проблеми не са при нас ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР