Въпросът как да отслабнем вече може да се добави към

...
Въпросът как да отслабнем вече може да се добави към
Коментари Харесай

Що е то golo диета и как ни помага да отслабнем?

Въпросът „ по какъв начин да отслабнем " към този момент може да се добави към категорията на безконечните. Всеки ден, надявайки се да получим стремежи отговор, вкарваме голям брой поръчки в търсачките. И несъмнено, постоянно има разнообразни отговори – в интернет непрестанно се появяват нови и хранителни режими, които дават обещание да ни спасят от гнета на непотребните сантиметри. Една от тях е golo диетата , която гласи, че можем да отслабнем, като се храним вкусно и без да гладуваме. Може би точно поради това тя се е трансформирала в една от най-популярните в Гугъл. Но дано все пак  да проучим по-подробно и да разберем какво в действителност се крие зад огромните обещания.

Каква е същността на golo диетата?

Самото име е обещаващо – golo като Go Lose Weight или Go Look Great, или Go Love Life (Отслабнете. Изглеждайте ужасно. Обичайте живота). Основната концепция на golo диетата е да управлява равнището на инсулин – хормон, който въздейства върху метаболизма, наддаването на тегло и общото положение. В допълнение към обстоятелството, че нарасналият инсулинов показател усилва риска от съществени болести като диабет и Алцхаймер, той ускорява и синтеза на мазнини. Освен това, в случай че наличието на хормона в организма е по-високо от естественото, човек е по-податлив на стрес, тревога, отмалялост, бодърствуване и други признаци, които постоянно предизвикват нараснал вкус, преяждане, търсене на храни и сладкиши.

Според специалистите от уеб страницата на Golo, с вярното хранене и специфични добавки, можем да направляваме метаболизма си и равнищата на инсулин, което ще ни разреши бързо и елементарно да свалим непотребните килограми. За разлика от други диети, не е нужно да гладуваме и да прекосяваме към меню. Нещо повече: диетичните и закуски би трябвало съзнателно да се заобикалят. Тялото би трябвало да получава всички хранителни субстанции и витамини от елементарните здравословни. Затова е доста по-важно да следим съставките на нашето ядене, в сравнение с да търсим заветния „ нискокалоричен “ или light етикет.

Golo хранене

Golo диетата се основава на оптималната композиция от протеини, мазнини и въглехидрати. Нашата диета би трябвало да се състои от риба, птиче месо, кафяв ориз, сирене, доста зеленчуци, пълнозърнест самун и ядки. Както самите golo диетолози настояват, че при проектирането на диетата специалистите са взели поради, че питателните артикули би трябвало да могат да се купят в съвсем всеки, ястията да се подготвят в заведенията за хранене, а цената на цялото наслаждение да не е стряскаща.
               
on Aug 27, 2019 at 8:23am PDT

Golo добавки

В допълнение към вярното хранене, включва приемане на сертифицирани по FDA добавки Release, които, апропо, golo екипът от лекари, откриватели и диетолози е разработвал съвсем 10 години. Съставът включва седем растителни съставки и три, симбиозата на които удължава чувството за задоволеност и има успокоителен резултат, което усилва устойчивостта на стрес и понижава желанието да похапваме поради някакви нерешени проблеми.

Въпреки огромния брой позитивни мнения и невероятната известност на поръчките в Гугъл, успеваемостта на диетата golo към момента не е изцяло потвърдена – в случай че изгодите от вярното са явни, то създадените добавки не са задоволително проучени. Във всеки случай, по-здравословната диета несъмнено ще има позитивен резултат върху, тъй че можем да стартираме с нея, като за начало прегледаме продуктите в хладилника си.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР