„Въпрос на месеци е Мустафа Карадайъ да изгори като бушона

...
„Въпрос на месеци е Мустафа Карадайъ да изгори като бушона
Коментари Харесай

Осман Октай с нова прогноза: Карадайъ ще го сполети съдбата на Лютви Местан

„ Въпрос на месеци е Мустафа Карадайъ да изгори като бушона Лютви Местан “. Това съобщи в ефира на предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “ анализаторът Осман Октай.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи са се били подготвили с депутати и със зависимостите и натиска над Корнелия да получат поддръжка за ръководство. Схемата се е провалила и в този момент всички са гневни /Бойко Борисов, Ахмед Доган и Ердоган - бел. ред./. Техният демоничен проект се провали и в този момент ги чака „ три синджира мутри “. В момента всички треперят Бойко Рашков да не стане постоянен министър на вътрешните работи, тези момчета /Кирил Петков и Асен Василев - бел. ред./ да не би да създадат държавно управление, да не сменят Сотир Цацаров и Иван Гешев “, сподели още анализаторът. „ Дано да няма драми и кръв “, добави той.

„ Социологическите организации взимат по 100 хиляди лева за 1%. За 8-те % на Борисов значи 800 хиляди лева И какво са за Бойко и неговите чекмеджета 8 млн. за 10 социологически организации “, попита още политическият анализатор.

Според него ще има устойчиво постоянно държавно управление, макар „ глашатаите на Бойко, които към момента обикалят по студиата “.

„ Най-голямата изненада от страна на Корнелия Нинова е нападението против Радев преди балотажа и против „ Продължаваме промяната “, че са откраднали и източили нейни гласоподаватели. По този метод наскърбява гласоподавателите си. Каква е повода да си прави политическо сепуко и да се унищожава? Трябва да се види от кое място идват тези зависимости, които са я принудили да го направи. За нея не е особено – беше рационална в последните 4-5 години. Някой е задействал избрани зависимости, с цел да може Нинова да упрекна президента Радев преди втория тур “, счита Октай.

ВИДЕО от диалога сред Веселин Дремджиев и Осман Октай:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР