Въпреки всички социални промени, които улесниха секса - сексуалната революция,

...
Въпреки всички социални промени, които улесниха секса - сексуалната революция,
Коментари Харесай

Защо лошият секс е преобладаващ - особено сред младите хора

Въпреки всички обществени промени, които " улесниха " секса - половата гражданска война, контрацептивите, приложенията за запознанства, факт е, че все хората към момента не са подобрили качеството му . За мнозина той към момента е неудовлетворителен и даже деморализиращ.
 За по-добър секс и три минути тренировки са задоволителни
Само три минути за по-добър секс

Мъжете знаят за какво

И до момента в който за по-възрастните генерации пречките за полово благоденствие са от културен темперамент или заради незадоволителното начетеност, то младежите през днешния ден безусловно са залети с токсични послания, свързани със секса, които в действителност нарушават способността да изпитват наслаждение. Споделянето в платформи като TikTok и Instagram може да е насочва младежите към по-добър анализ на сексуалността им, само че не и към създаване на утвърждаващ и прелестен съкровен живот.

Лори Минц, професор по половост в Университета във Флорида счита, че хората на новото хилядолетие са най-неинформираните в полово отношение генерации на всички времена заради невижданата досегаемост на дезинформацията .

За доста младежи, които са във връзки, неприятният секс постоянно наподобява на криво-ляво поддържане на интимността. 28-годишна хетеросексуална жена, споделя, че от време на време сексът с колегата ѝ е просто " поддръжка ".
 Снимка 623091

" Това са дни, в които може би нито приятелят ми, нито аз се усещаме супер разчувствани от, само че това е нещо като самопризнание за поддържане на интимността ", споделя тя, представена от Time.

сочат, че при младежите все по-често се следи анхедония - понижена мотивация и дарба да изпитват наслаждение. Пандемията COVID-19 доста утежни това събитие. Външните тласъци в заобикалящата ни среда не способстват да усещаме повече позитивни неща, камо ли задоволство.

Когато става дума за полово благополучие , младежите към момента са оставени сами да запълват познанията си, търсейки информация от не най-подходящите места - като порно уеб страниците или Гугъл, които постоянно вкарват в илюзия. Още повече, че институции като фамилията, църквата и учебното заведение значително утвърждават към момента тесногръд полезности , които пречат на половото благоденствие.
 Снимка 623090

А от ден на ден демонстрират, че половото обучение е по-ефективно за здравето на индивида, когато включва и удоволствието като факт . Когато родители или учители приказват за секса, те нормално пропущат да посочат, че той носи наслаждение. Обикновено се натъртва на рисковете като полово излъчени заболявания и нежелана бременност.

Според експертите, основен миг към приятния секс е интимното другарство . " Има голяма липса на този вид другарство ", споделя Карол Кейн, секс терапевт и учител. " Холивудският модел е двама души да се срещнат, да смъкват облеклата си и да скочат един върху различен. След това се прибират у дома щастливи и никой не споделя и дума. "
 Защо човек еволюционно е достигнал до потребността да мастурбира
Защо човек еволюционно е достигнал до потребността да мастурбира

Дейност, датираща от милиони години

Много хора се усещат неуместно да приказват по време на секс. А говоренето, става известно, е в действителност значимо за положителните полови прекарвания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР