Въпреки ужасното време е време да се върнете в градината.

...
Въпреки ужасното време е време да се върнете в градината.
Коментари Харесай

Предупреждението на Монти Дон към градинарите относно цветята, които „трябва да засадите сега“, за да цъфтят тази година

Въпреки ужасното време е време да се върнете в градината.

Британски градинар и BBC звездата Монти Дон приканва британците да прегърнат студа и да си сложат градинарските ръкавици, защото някои работни места са извънредно чувствителни към времето. Експертът споделя, че в този момент е ужасно време за подкастряне на овощни дървета и декоративни шубраци, както и за мулчиране и компостиране на градините.

Този месец е и най-хубавото време да „ убиете “ вашите рози вярно и да им помогнете да оцелеят мощен вятър. Но януари е и крайната точка за засаждане на несъмнено цвете, в случай че желаете да го видите да цъфти тази пролет.

Пишейки за едноименния си блог MontyDon.com, водещият на Gardener's World споделя, че не е прекомерно късно да засадите лалета, само че че градинарите „ в действителност би трябвало да се заемат с това “. „ Лалетата, засадени в този момент, може да цъфтят малко по-късно от тези, засадени през ноември, само че ще създадат идеално добра галерия “, добави той.

Излъчващият споделя, че лалетата тряб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР