Въпреки твърденията на властите, че близките на пострадалите са информирани,

...
Въпреки твърденията на властите, че близките на пострадалите са информирани,
Коментари Харесай

Трагедията Е Неописуема. Загиналото Дете Е Било С Баба Си, И Тя Е Мъртва

Въпреки изказванията на управляващите, че околните на потърпевшите са осведомени, и през днешния ден имаше хора, които търсеха изчезналите си родственици. Часове наред те чакаха вести за своите близки в цялостно незнание дали са живи и къде се намират. Много от роднините се оплакаха от липса на информация, съобщи БНР.

Още има хора, които не са разкрили своите родственици. София Кръстева описа, че от нощес няма информация за сестра си, която е на 58 години:

" Защо не кажат за хората, които са изчезнали, тъй като сестра ми е сред тях? Няма я. От нощес нищо не се знае и е цялостно затъмнение. Цяла нощ, през целия ден - нищо не се знае, жива ли е, умряла ли е. Кметството е затворено. Те настояват, че са споделили на околните. Няма такова нещо. На щерка й не са споделили, тъй като щерка й продължава да я търси и в Съдебна медицина. Моята щерка върви, търси. Никой нищо не споделя. Какво е споделила? Защо няма описи? Не знам в каква страна живеем в действителност. Кой естествен човек ще издържи на такова нещо, не знам ".

Друга жена от селото през вчерашния ден пробвала да получи информация за своята вуйна. Първо са й споделили, че името й е в листата с имената на починалите, а по-късно, че информацията не е сигурна, заяви Дарик радио.

В момента кметството е заключено. Кметът Светла Иванова съобщи, че обикаля лечебните заведения в София.

Междувременно от здравното министерство разгласиха лист с 21 ранени, настанени в няколко лечебни заведения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР