Въпреки специалните грижи, полагани за тях от най-ранна възраст, глезените

...
Въпреки специалните грижи, полагани за тях от най-ранна възраст, глезените
Коментари Харесай

Децата на Политбюро: Къде се намират и какво се случва с тях днес

Въпреки специфичните грижи, полагани за тях от най-ранна възраст, глезените деца на най-висшата номенклатура на Българска комунистическа партия не всеки път намират добра реализация в живота, демонстрира следствие на „ 168 часа “.
Някои умират млади под въздействие на алкохол, а други, несвикнали да се борят сами в живота, в демократично време остават без работа. Но не са малко и тези, които се приспособяват и развиват сполучлив бизнес.
Синът на Тодор Живков – Владимир, който страни от прожекторите през целия интервал на прехода, няма кой знае каква професионална кариера. В края на 80-те години той е почнал работа в асамблеята „ Знаме на мира “, която спря да се организира след 1989 година

Дирите му до 1994 година, когато стартират процесите против татко му, се губят. Тогава записва компания „ Зардос-Владимир Живков “ Едноличен търговец, само че е прекратила активността си през 2012 година Компанията се е занимавала с търговия на дребно с парфюмерийни, козметични произведения и тоалетни такъми и се е помещавала на емблематичната софийска улица „ Велико Търново “ №1.
Евгения Живкова, която е щерка на различен член на Политбюро – Людмила Живкова, е добре позната на българското общество. Тя направи кариера на дизайнер на фешън дрехи, а също и политическа. Беше няколко мандата народен представител от Българска социалистическа партия, въпреки и да не е член на партията.

Винаги е влизала в листата като част от гражданската квота. Като младо момиче тя била обградена от приятелки, които също са били деца или внучки на членове на Политбюро. Евгения била неразделна с дъщерята на Пенчо Кубадински – Боряна, и Бояна Българанова, чийто дядо е Боян Българанов.
Синът му и татко на Бояна – Любомир, умря. До 10 ноември 1989 година е бил шеф на държавно дружество.
Другата другарка на Евгения Живкова – Боряна Кубадинска, е юрист и има и лична адвокатска фирма. Освен това е взела участие в няколко компании за продуцентска, рекламна активност и хотелиерство дружно с племеницата си и съдружници индийци.

Брат й Пламен Кубадински първо стартира с партийна кариера в Българска комунистическа партия като секретар на Ленинския областен комитет на Българска комунистическа партия в София. След това се ориентира към строителство, планиране и бизнес за произвеждане и търговия с промишлени и хранителни артикули, ресторантьорство и хотелиерство. Той е съсобственик на компания „ Арх арт “ и „ Максим 1996 “, демонстрира информация в Търговския указател. Пламен Кубадински е и един от притежателите на ресторант „ Кипарис “, пред който беше пребит журналистът Огнян Стефанов.
Въпреки гръмкото си име синът на Андрей Луканов – Карло, от един месец е незает. Но не се е записал в бюрото по труда, тъй като получава възнаграждения, превеждайки на парче документи от съветски език.
Инфо: mila

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР