Въпреки прогнозите на голяма част от компаниите през пролетта на

...
Въпреки прогнозите на голяма част от компаниите през пролетта на
Коментари Харесай

Над 70% от служителите в офисите, продължават да работят от дома си

Въпреки прогнозите на огромна част от фирмите напролет на 2021 година да стартират поетапното връщане на чиновниците в офиса, към момента над 70% от тях работят отдалечено. Това демонстрира изследване на Cushman&Wakefield Forton.

Според специалистите на компанията пандемията даде мощен подтик на смяна в метода на работа и действително сътвори спомагателни провокации свързани с работливост, задържане на гений, сигурност на работното място, еластичност.

Успешната акомодация на фирмите в новата среда зависи в огромна степен от физическите работни пространства и действително визира и притежателите на бизнес здания.

" Собствениците на здания и бизнесите търсят разнообразни механизми, с които да върнат чиновниците на физическите им работни места. Редица проучвания сочат, че продължителната работа от разстояние освен намалява успеваемостта и творчеството на хората, само че въздейства отрицателно върху тяхното физическо положение. Служителите се усещат по-изморени и изолирани, пораства рискът от бърнаут. Ако имунизацията е медицинския отговор на усложнената конюнктура, само че бизнес отговорът ще бъде приспособяването на работните среда към новите условия ", разяснява Михаела Лашова, ръководещ сътрудник на Cushman&Wakefield Forton.

В отговор на трайно изменящата се среда и настъпилите промени в потребностите на наемателите и техните чиновници компанията създава нова платформа Forton Digital Services for Real Estate.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР