Въпреки победата с 2:1 над Селтик и класирането за 1/8-финалите

...
Въпреки победата с 2:1 над Селтик и класирането за 1/8-финалите
Коментари Харесай

В Байерн вече мислят за дербито с Борусия Дортмунд

Въпреки успеха с 2:1 над Селтик и класирането за 1/8-финалите в Шампионската лига, в лагера на Байерн не считат да честват, като към този момент почнаха да се готвят за идното дерби с Борусия Дортмунд. " Успяхме да реализираме шест следващи победи с Юп Хайнкес отпред на тима. Това е значимо, само че би трябвало да продължим в същия дух. Предстои ни още един тежък мач в събота ", сподели след срещата президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге.

Холандското крило на баварците Ариен Робен сподели, че играчите " би трябвало да дадем всичко от себе си " в срещата в Дортмунд, до момента в който вратарят Свен Улрайх добави, че " би било отлично, в случай че успеем да поведем с шест точки в класирането ".
Nach dem Achtelfinal-Einzug: Bayern sind " kaputt, glücklich und zufrieden ": https://t.co/wZI6OKEFJK #CELFCB @ChampionsLeague pic.twitter.com/R2pbEfaJNv
— FC Bayern München (@FCBayern) November 1, 2017

Очаква се в игра за Байерн да се завърне и нападателят Роберт Левандовски, който получи контузия в дуела с Република България Лайпциг през уикенда. " Той тренира добре и няма проблеми. Изглежда, че ще може да играе още от началото на мача ", сподели старши треньорът Хайнкес. Дербито сред Борусия Дортмунд и Байерн е в събота и ще се играе на " Сигнал Идуна Парк ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР