Въпреки оценката на Русия, германското правителство не смята, че едната

...
Въпреки оценката на Русия, германското правителство не смята, че едната
Коментари Харесай

Германия отряза мераци на Путин за доставки на газ

Въпреки оценката на Русия, немското държавно управление не счита, че едната от двете тръби на газопровода " Северен поток 2 " към момента е непокътната след детонациите през септември, написа Тагесшау, представен от Актуално.

" Много е евентуално актът на бойкот със мощни детонации да е оказал отрицателно въздействие върху двете трасета на тръбопровода и заради това сега да не е налице техническа опция за това ", се споделя в отговор на немското държавно управление на парламентарно запитване.
-->
Освен това газопроводът " Северен поток 2 " не е получил нужните документи и към момента няма да може да бъде пуснат в употреба.

В края на септември бяха открити четири теча в газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " след детонации наоколо до остров Борнхолм в Балтийско море - по два в изключителните стопански зони на Дания и Швеция.

Преди две седмици президентът на Русия Владимир Путин предложи доставки на газ по това, което той дефинира като към момента функционираща част от газопровода " Северен поток 2 ".

" Достатъчно е да завъртите крана ", сподели той по време на Руската енергийна седмица в Москва. Дясната партия „ Алтернатива за Германия ” се застъпва за стартирането в употреба на " Северен поток 2 " и отхвърля курса на немското държавно управление, което желае да стане без значение от съветските газови доставки в отговор на съветската експанзия в Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР