Въпреки обещанията за оптимизация на полицейските структури, Областната дирекция на

...
Въпреки обещанията за оптимизация на полицейските структури, Областната дирекция на
Коментари Харесай

За първи път в историята на ОД МВР- Пловдив: Назначават втори зам. директор на полицията

Въпреки обещанията за оптимизация на полицейските структури, Областната дирекция на полицията в Пловдив продължава да усилва състава си. Днес, в 16 часа, се чака да бъде показан втори зам. шеф на Васил Костадинов. Според осведомени, защото публична информация към момента няма, новосъздадения пост ще бъде ангажиран от досегашния шеф на районното в Карлово - Сълко Литов. Той евентуално ще бъде показан от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. 
Прочетете още
Всъщност, до този миг дирекцията на пловдивската полиция постоянно се е управлявала от шеф, зам. шеф и двама началници по посоки " Криминална " и " Охранителна ". За първи път в новата история на полицията се постанова да бъде назначен втори зам. шеф. Тъй като територията на Областната дирекция не се е нараснала, а няма и растеж на закононарушенията, това на пректика значи, че актуалното управление няма задоволителен потенциал да се оправи с оперативната работа и се постанова да управителния състав да бъде уголемен. 

Както актуалният шеф Васил Костадинов, по този начин и новият заместител идват от дребни обитаеми места и не са работили в регионалния град, което евентуално е съществено предизвикателство и за двамата. 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР