Въпреки настояването на Районна прокуратура – Добрич за определяне на

...
Въпреки настояването на Районна прокуратура – Добрич за определяне на
Коментари Харесай

Съдът определи мярка домашен арест за 51-годишен добричлия, обвинен в хулиганство и закана за убийство

Въпреки настояването на Районна прокуратура – Добрич за установяване на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 51-годишен мъж от града, притеглен към наказателна отговорност за три закононарушения – закана за ликвидиране, хулигански дейности и увреждане на непозната благосъстоятелност, съдът в регионалния град дефинира той да остане под „ домакински арест “ с сложена електронна гривна.

Г.Г. беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор от Районната прокуратура, откакто на 3 септември 2023 година, към 22:00 часа, отишъл в дома на някогашната си жена и почнал да хвърля празни стъклени бутилки, които намерил под прозореца, в стаята, където се намирали тя, двете им малолетни деца и актуалният й сътрудник. Освен това отправял обиди и закани към тях. Обвиняемият хвърлил към 30 бутилки, като съумял да счупи прозорец, стъклена врата и елементарна врата.

Това не било първото му нахлуване против майката на децата му, с която били разграничени от към 7 години. Жената живеела с различен сътрудник, а обвиненият не одобрявал обстоятелството, че децата им също живеели с тях. На 30 август, към 23:00 часа, той отишъл в дома им под предлог да види децата си. Вместо това той влезнал в спор с сегашния сътрудник на някогашната си жена, като отправил към него закани за ликвидиране. Хвърлил по мъжа две стъклени чаши, които се счупили в главата и лицето му, причинявайки му порезни рани.

Определението предстои на митинг пред Окръжен съд – Добрич.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР