Въпреки факта, че АвтоВАЗ вече стартира производството на новата“ Лада

...
Въпреки факта, че АвтоВАЗ вече стартира производството на новата“ Лада
Коментари Харесай

АвтоВАЗ започна да произвежда най-страхотната Лада Нива (СНИМКА)

Въпреки обстоятелството, че АвтоВАЗ към този момент започва производството на „ новата “ Лада Нива (20-годишния джип Chevrolet Niva с лога на Lada), никой не възнамерява да пенсионира истинския 40-годишен модел. Напротив, автомобилът е получил най-впечатляващата трансформация, оповестяват международните издания.

Всъдеходът е наименуван Lada 4×4 Black. Както се подразбира, цветът му не е нито червен, нито даже бял. Но производителят не се лимитира единствено до черен корпус. Всички външни елементи и даже джантите също са изпълнени в съответния цвят от названието, а също така има тониране на стъклата и специфични табелки.
 АвтоВАЗ стартира да създава най-страхотната Лада Нива (СНИМКА)

Според непотвърдена информация, определената от стилистите тема продължава в салона. Седалките, таванът и всички детайли от интериора на Lada Niva са изпълнени също в черно. На облегалките за глава има надписи с названието на специфичната версия.

В механически проект не са подхванати промени. Под капака е ситуиран общоприет 1,7-литров бензинов мотор с мощ 83 к.с., който работи с 5-степенна механична скоростна кутия.

Особеният всъдеход, основан на общоприетата Lada 4×4 Urban, към този момент е влезнал в произвеждане, само че цената към момента не е оповестена.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР