Въпреки че в момента се намират на хиляди километри един

...
Въпреки че в момента се намират на хиляди километри един
Коментари Харесай

Принцовете Хари и Уилям се събират заради принцеса Даяна - slava.bg

Въпреки че сега се намират на хиляди километри един от различен, принцовете Хари и Уилям постоянно ще бъдат дружно на един специфичен ден.

На 28 август двамата братя направиха общо известие до медиите, в което обявиа, че идната година ще бъде издигната скулптура в чест на принцеса Даяна. Събитието би трябвало да се организира на 60-тия рожден ден на починалата лейди Ди. Статуята ще бъде сложена на 1 юни 2021 година в градината на двореца Кенсингтън.

"Статуята ще бъде сложена, с цел да означи двадесетата годишнина от гибелта на Даяна и ще бъде като принзание за позитивното й влияние във Англия и по целия свят ", се споделя в известието. Принцовете допълват, че монументът ще накара повече хора да посетят двореца Кенсингтън, с цел да се срещнат с живота и делото на майка им.

Въпреки че работата по плана е съвсем завършила, формалното разкриване се отсрочва за 2021 година поради настоящата пандемия от ковид. Според английските медии, Уилям и Хари са назначили известния английски склуптор Ян Ранк-Бродли за изработката на статуята.

Това обществено известие е първата обща медийна изява на братята откакто принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор и се реалокираха да живеят в Лос Анджелис дружно с 1-годишния си наследник Арчи. От дълго време се приказва, че двамата братя са в обтегнати връзки точно поради решението на Хари да се откаже от отговорностите си на принц.

"Повечето неща са неистина, само че като братя ние имаме положителни и неприятни моменти ", споделя Хари през октомври. Всички проблеми обаче остават на назад във времето, що се отнася до почитането на принцеса Даяна.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР