Въпреки че, те не веднъж му даваха шансове и се

...
Въпреки че, те не веднъж му даваха шансове и се
Коментари Харесай

Кулагин Претърпя Най-Голямото Унижение В Живота Си! Освиркаха Го!

Въпреки че, те не един път му даваха шансове и се опитваха да се отнасят добре с него, той продължи да ги нервира и наскърбява.

Дори и Ваня, която дълго време поддържаше гримьора и сподели, че той не е неприятен човек, се отхвърли от него.

Издънките на Кулагин не стопираха през целия му престои в къщата. Освен заяждането със съквартирантите, гримьорът напуща рамките на жилището два пъти. Първият път Валентин се изнерви, че му липсва „ розовото несесерче “ с гримовете и защитата едвам го удържа в рамките на къщата.

Тази вечер бяха излъчени фрагменти, на които се вижда, че Кулагин още веднъж наруши разпоредбите. Той излезе отвън рамките на къщата. Валентин отхвърли да чака решението на Големия брат за разногласието му с Ваня Костова и Папи Ханс. Големият брат накара съквартирантите да съберат багажа на гримьора и всички се зарадваха, че той повече няма да е в къщата.

На Кулагин обаче му се наложи да се върне, а съквартирантите останаха без думи като го видяха.

Биг Брадър още в петък спря гласуването за това кой да излезе от къщата поради изключителната обстановка сред Ваня и Валентин. Днес феновете взеха решение, че е време Кулагин да си върви у тях с цели 71% негативен избор.

Кулагин навън от „ ВИП Брадър “ сн. Facebook

При излизането си на сцената гримьорът беше посрещнат с освирквания от страна на публиката. На въпроса на Ники Кънчев дали не счита, че е прекалил с държанието си в къщата, той бе безапелационен, че не се усеща отговорен за нищо. Гримьорът даже се изкара жертва, а публиката го изпрати още веднъж с освирквания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР