Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си

...
Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си дете

Певецът Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли чакат първото си дете. Представител на Хейли Бийбър удостовери пред Асошиейтед прес, че тя е минала шестия месец от бременността си.



Двойката заяви новината в профилите си в Инстаграм. Публикациите стартират с къс, сантиментален видеоклип, в който двамата се целуват. Хейли Бийбър е облечена в бяла дантела, а наедрелият ѝ стомах се вижда пред транспарантната, прилепнала по тялото материя. Следват фрагменти от фотосесия, в която Джъстин Бийбър снима брачната половинка си.

View this post on Instagram

От фешън къща " Ив Сен Лоран " пък оповестиха, че видеото и фотосесията са от церемонията по възобновяване на брачните клетви на семейство Бийбър, състояла се в четвъртък на Хавай.

През 2018 година двамата потвърдиха в Инстаграм, че са сключили брак, като музикантът разгласява обща тяхна фотография, на която се държат за ръце, със заглавие: " Жена ми е страхотна ". По същото време Хейли промени името от Болдуин на Бийбър. Двамата се сгодиха на Бахамите по-рано същата година, месец откакто започнаха да се срещат, напомня Асошиейтед прес.

Освен модел, Хейли Бийбър е създател на линия за грижа за кожата Rhode.

Джъстин Бийбър, който стана прочут още като младеж, е притежател на " Грами ". Сред шлагерите му са " Sorry ", " Love Yourself ", " What Do You Mean? " и други Последният му албум " Justice " излезе през 2021 година


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР