Скъпа Колийн Омъжена съм с три малки деца и съм

...
Скъпа Колийн Омъжена съм с три малки деца и съм
Коментари Харесай

`Започнах да чатя с човек онлайн зад гърба на съпруга си - трябва ли да се чувствам виновна?`

Скъпа Колийн

Омъжена съм с три дребни деца и съм била с мой сътрудник от девет години. Преди към 18 месеца започнах да пиша с едно момче онлайн понякога, с цел да прекарам времето, когато бях будна до късно с бебето си.

Но в този момент приказвам с него всеки ден и стартира да ми се коства, че го познавам по-добър от моя сътрудник – и сигурно съм по-свързан с него. Напоследък диалозите станаха по-дълбоки и по-интимни, което знам, че е огромен проблем – само че разгадавам доста на този човек и не мога да се спра.

Имам признах на колегата си, че беседвам с „ хора “, с които съм се сприятелил онлайн, само че той не знае, че това е единствено един човек или какъв брой време приказваме. Никога не съм го срещал персонално, само че знам, че е ерген и разведен. Моля, помогнете ми да придобия някаква позиция – тази обстановка допустима и почтена ли е?

Започнах да се усещам отговорна за това и поставям доста старания, с цел да го скрия от брачна половинка си, тъй че го върша късно в вечер, когато спи. Но след то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР