Въпреки че сложи край от ефира на връзката си с

...
Въпреки че сложи край от ефира на връзката си с
Коментари Харесай

Мистериозният политик изневерил на Валерия от Фермата

Въпреки че постави край от ефира на връзката си с мистериозното гадже политик, гимнастичката Валерия от „ Фермата “ още веднъж повдигна завесата за тайната си спекулация.

Мъжът с кодовото име Пешо отхвърли да разкрие кой е даже откакто прати любовно обръщение по парапланерист, с цел да подсети на старозагорското девойче за себе си, до момента в който тя поддаваше на флирта с футболиста Алек. Валерия също не издаде името и поста му в обществото, само че довечера стана ясно, че повода приятелят й да изпадне в недружелюбност е освен това, че я крие от хората. Интригата лъсна в диалога й с другия аргатин през тази седмица – Станислав, който не пропуща да я подпита за Пешо.

„ Тая, дето Пешо ти изневери с нея, по-яка ли беше? “, попита Горския, а Валерия изясни, че не знае по какъв начин наподобява въпросната жена. Гимнастичката нееднократно по време на предаването се тръшка за това, че толкоз години е понасяла недостойното отношение на гаджето си и дефинитивно взе решение да постави край. А от това най-щастлив се оказа влюбеният футболист Алек, който крои проекти за взаимен живот с нея и не пропуща да й се изясни в обич.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР