Въпреки че се сдоби със световна слава след Оскар за

...
Въпреки че се сдоби със световна слава след Оскар за
Коментари Харесай

Мадс Микелсен не е впечатлен от Лейди Гага

Въпреки че се снабди със международна популярност след Оскар за драмата " Ловът " и стартира да се снима в Холивуд, Мадс Микелсен продължава да е самобитна загадка в света на киното. Изглежда като човек, който е кадърен да прочете мислите на събеседника си. Както и като артист, който е взискателен към функциите си.
 Хладният сексапил на Мадс Микелсен
Хладният сексапил на Мадс Микелсен

Актьорът с фотосесия и изявление за Mr. Porter

Дали първото е правилно не знаем, само че за второто имаме безапелационен отговор.

По мотив премиерата на " Фантастични животни: Тайната на Дъмбълдор ", където Микелсен размени Джони Деп, датчанинът дава изявление за GQ. И изрично отхвърля добилата в последно време известност измежду актьорите в Холивуд актьорска техника, при която оставят в ролята си в продължение на задачите фотоси на кино лентата (т. нар. способ на Станиславски).

Последните образци за това бяха Лейди Гага в " Домът на Гучи ", както и Джеръми Стронг в " Наследници ". " Пълни нелепости ", разяснява 56-годишният Микелсен пред GQ. " Като нищо превръщаш подготовката за ролята в полуда. Ами в случай че филмът се окаже прогнил, какво ще си постигнал тогава? ", добавя той и пита по какъв начин би трябвало да се приготви за ролята на сериен палач, в случай че работи по метода.

" Фантастични животни: Тайната на Дъмбълдор " е по кината от 15 април.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР