Въпреки че преместването на Плутон във Водолей ви поставя в

...
Въпреки че преместването на Плутон във Водолей ви поставя в
Коментари Харесай

Телци, през април е време да се върнете към СЕБЕ СИ

Въпреки че преместването на Плутон във Водолей ви слага в несъгласие с днешното общество, съществуването ви стартира да се трансформира. Венера, Меркурий и Слънцето минават през вашия знак този месец. Свързани с силите, които се излъчват от Риби и Рак, те ви оказват помощ да върнете нещата в правия път. Ретроградният Меркурий от 22-ри ви предизвиква да се заинтересувате от план, който е останал неуреден. Той ви предизвиква да задълбочите мислите си, с цел да можете да постигнете упоритостите си. През този месец се намирате във галактика, която ви подхожда и е в сходство с вашите убеждения. Комуникацията с тези, които са се дистанцирали, се възвръща. В обществения ви кръг още веднъж се появяват хора, които изпитват почитание към вас.

Нещата стартират да се трансформират. Чувствате се по-комфортно и вкъщи си. Решенията ви са верни и професионалното ви обграждане ги прави оценка. Възможно е обаче още веднъж да се сблъскате с проблем, който ви е основал компликации. Телец, вие държите на потребните си старомодни способи и това ви носи триумф. Но този път приемете някои промени, тъй като те са нужни за вашето развиване.

Съвет на месеца: Звездите се грижат за това част от живота ви да стартира отначало. Време е да загърбите предишното и да продължите напред.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР