Въпреки че плановете за рестарт на сезона в Премиър лийг

...
Въпреки че плановете за рестарт на сезона в Премиър лийг
Коментари Харесай

Клуб от Премиър лийг съобщил на играчите, че имат право да откажат рестарта на първенството

Въпреки че проектите за рестарт на сезона в Премиър лийг стават все по-конкретни, един от клубовете, който остава неназован, е съобщил на своите футболисти, че та са в правото си да откажат да играят в този момент, в случай че се опасяват за здравето и сигурността си. Играч от този тим е разкрил това в колективен чат сред футболистите в WhatsApp. Първоначално в групата са били единствено 20-те капитана във Висшата лига, само че към този момент участниците в чата са повече от 100, настояват медиите на Острова. Според същата информация футболисти от други отбори пък са изразили разочарованието си, че техните клубове не са им предложили досега тази опция.  Старт на 12 юни и мачове на неутрални терени, гласи проектът, който през днешния ден одобрили в Премиър лийг

Твърди се, че играчите от въпросния клуб са получили имейли, в които им е било обявено, че могат да откажат присъединяване както в избран мач, по този начин и във всички срещи до края на сезона, в случай че се опасяват.
Засега проектът е шампионата да бъде възобновено на 12 юни, само че той зависи от държавното управление и ограниченията, които ще бъдат оповестени на 7 май, когато изтича актуалният интервал на изолираност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР