Въпреки че не спечели награда, Брадли Купър имаше златна вечер

...
Въпреки че не спечели награда, Брадли Купър имаше златна вечер
Коментари Харесай

И известните супермодели вечерят със свекървите си

Въпреки че не завоюва премия, Брадли Купър имаше златна вечер след премиите на Златните глобуси.

Актьорът си спретна уютна вечеря с майка си - Глория Кампано и супермоделката Джиджи Хадид, за която се приказва, че му е гадже.

Облечен в същия смокинг на Louis Vuitton, който носеше на церемонията по награждаването, Брадли беше видян да идва в ресторант Giorgio Baldi в Лос Анджелис малко след края на шоуто. Той и Джиджи бяха видени да си потеглят настрана след вечерята, а Глория скочи в колата на сина си, съобщи " Телеграф ".

Вечерята идва три месеца откакто за първи път потеглиха клюки за любовен романс сред двамата.

На 5 октомври супермоделът и артистът се любуваха на вечеря с другари в Ню Йорк, преди двамата да бъдат видени да излизат на разходка по-късно същата седмица.

Оттогава двойката продължава да прекарва времето си дружно, като Брадли се появи на момичешката вечер на Джиджи с приятелките ѝ Тейлър Суифт, Селена Гомез, Софи Търнър, Кара Делевин и Британи Махоумс през ноември. 

Миналия месец Джиджи, която е майка на 3-годишната щерка Кай от някогашния ѝ Зейн Малик, изрази поддръжката си за Брадли, когато се появи, с цел да вземе храна от новия му камион за храна Cheesesteak на Danny & Coop.

Бившата на Брадли Ирина Шейк, от която той има 6-годишната си щерка Леа, също беше на дебюта на камиона за храна, макар че тя и Джиджи не се засякоха.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР