Въпреки че не е в Къщата на Вип Брадър“ Азис

...
Въпреки че не е в Къщата на Вип Брадър“ Азис
Коментари Харесай

Азис отслабва с байпас! Енджи Касабие издаде тайната на Краля

Въпреки че не е в Къщата на „ Вип Брадър “ Азис се трансформира в топтема в един от епизодите с помощта на радушен диалог, извършен от диетоложката Енджи Касабие, Джулиана Гани и Ваня Щерева.

Център в него, несъмнено, бе тематиката за свалянето на килограми, в която фолкидолът е превъзходен образец, откакто съумя освен да отслабне за рекордно време, само че и да стегне до неразбираемост фигурата си.

Докато лакираше ноктите на Джулиана Гани, Енджи Касабие разправяше обстойно и нашироко за постигнатите триумфи в битката с наднорменото тегло с известни родни звезди. Вниманието обаче, бързо-бързо насочи най-много към името на Краля на фолка Азис , чиято физика през днешния ден буди удивление, а вероятно и неприкита злоба у някои, написа " ШОУ ".

„ Азис отслабна доста с мен. Преобрази се “ призна ливанската диетоложка. И се впусна в любопитни детайлности: „ Той доста обича шоколад. Яде доста шоколад, а той се стопява и не заема място в стомаха. Васко отласбна ужасно доста, а по едно време мен ме хвана дори боязън какво става. Чудех се даже дали не си хвърля храната някъде. Тогава трябваше да отпътува за месец и половина и като се върнах, той беше като неразпознаваем. Но и доста тренираше – беше станал по-як. Той тренира с моя треньор “.

От думите на Касабие излиза наяве също, че макар новата си форма , Азис хапва и до през днешния ден шоколад, само че с повече мярка отпреди.

„ А и откакто си направи интервенцията...мисля, че беше байпас, по този начин най-малко го изясни в едно предаване, а и след това ми сподели, стана по този начин, че когато яде шоколад, той се стопява без да заема място в стомаха. А тогава той друго не можеше да яде “. Припомняме, че самият Азис преди време беше споделил в тв предаване, че е съумял да смъкне не малко килограми за къс интервал от време. А повода, както наподобява, е точно по този начин нареченият гастрален байпас (пръстен, който се слага на по този начин наречената стомашна лента в горната част на стомаха, под хранопровода, който спомага за внезапно понижаване приема на храна, а оттова и на употребявани калории, което пък води до трайно намаляване б.а.)
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР