Въпреки че лятната почивка може да се окаже мираж, не

...
Въпреки че лятната почивка може да се окаже мираж, не
Коментари Харесай

Да си поговорим по женски -работещата формула срещу целулит

Въпреки че лятната отмора може да се окаже мираж, не губим вяра, че ще успеем да изпием по едно мохито на плажа или най-малко към басейна. Обещахме си да се вкараме във форма и скрепихме това с импровизиран пакт в групов чат във фейсбук с обичаните ни девойки – по този начин де, написано е, значи няма повече изплъзване! 
За всички ни най-голямата задача е да победим отколешния зложелател на женското самочувствие – целулита !
Отдавна сме наясно какво значи това, несъмнено – загадка няма. Имаме работеща формула, която постоянно прилагаме след студените месеци, когато ставането рано за подготовка постоянно се оказва предизвикателство, а спомагателната чаша вино и вкусни френски сирена се услажда прекалено много. Искаме да споделим тази формула с вас – тя е елементарна и потвърдено ефикасна, просто изисква дисциплинираност – мощно предлагаме да си вземете две-три приятелки за поддръжка!

Вода + тренировки + хранителен режим + качествена антицелулитна козметика

На непиещите вода, за жалост, не можем да предложим особена разтуха. Открихме обаче, че красивата бутилка за вода и овкусяването с комат лимон и мента много оказва помощ да повишим приема и надлежно – хидратацията.
По отношение на тренировките откровено предлагаме да изберете нещо, което ви подхожда. Канго джъмпс, тичане в парка или извършения с тежести във фитнеса – стремете се към оживление на мускулите на седалището и бедрата, само че не забравяйте, че най-ефективната подготовка е... постоянната.

Във връзка с хранителния режим, споделяме, че освен има храни, които е добре да се заобикалят (и всички знаем кои са те), само че също по този начин и храни, които можем да избираме за целеустремено понижаване на целулита. Такива са зелените зеленчуци като спанак, брюкселско зеле и броколи поради наличието на лецитин, който подкрепя регенеративните процеси; риба, ядки и семена поради омега 3 мастните киселини, които се борят с противовъзпалителните процеси в тялото и последващите влошена циркулация и струпване на лимфна течност; храните с невисок гликемичен показател като пълнозърнестите самун и паста, бобови и други



И стигаме до много по-леката, само че в действителност ефикасна част – козметиката. Там съмнение нямаме – доверяваме се на. Оказва се обаче, че Кройтерхоф имат цяла линия антицелулитни артикули, което разрешава на всяка от нас да избере формулата, която й подхожда.
Под душа залагаме на лек масаж с антицелулитния душ гел ексфолиант – за разчистване на порите, заглаждане на кожата и възстановяване на усвояването на последващата грижа.

След това към този момент можем да избираме сред серум, гел и боди въжен превоз гел. В началото на сезона залагаме на антицелулитния серум – той е предопределен за интензивна 14-дневна терапия, в края на която дава обещание очевидно равнене на не до такава степен обичаните ни трапчинки. И фактически – серумът извършва обещаното и първите резултати се виждат след две седмици! След това можем да поддържаме резултата с антицелулитния гел, който има термоактивна формула с дестилат от кофеин, карнитин и розмарин.



Чудесна вест е, че всички артикули от серията са изцяло безвредни за приложимост от бременни и кърмещи! Въпреки това от марката схващат, че загряващият резултат може да е дискомфортен за дамите в това внимателно състояние и предлагат използването на боди въжен превоз гел – той има лека крем-гел консистенция и е изцяло термонеутралeн, само че не по-малко сполучлив. Карнитин и фитокомплекс за намаляване съумяват да стегнат контурите, да загладят кожата и да покачат еластичността й.
В фактически има подобаващ артикул за всяка от нас J
А за какво не и за всяка от вас?

С поддръжката на Bionat

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР