Въпреки че Lions изглежда ще бъдат един от най-добрите отбори

...
Въпреки че Lions изглежда ще бъдат един от най-добрите отбори
Коментари Харесай

Суровата реалност на Дан Кембъл за Lions: „Може би беше единственият ни шанс“

Въпреки че Lions наподобява ще бъдат един от най-хубавите тимове в NFC в близко бъдеще след години на бедност, няма гаранции в НФЛ. (Просто попитайте Джайънтс, които след края на плейофната суша и спечелването на игра с уайлд кард предишния сезон се сринаха назад към действителността с акция 6-11 през 2023 г.).

И макар че Дан Кембъл има вяра, че ще има още един късмет да докара франчайза до първия му Супербоул, той даде на своя тим сурова доза действителност след съкрушителната им загуба от 49ers в неделния мач на NFC Championship.

„ Казах на тези момчета, това може да е единственият ни удар “, сподели Кембъл, сподели на играчите си след загубата с 34-31, в която Детройт водеше с 24-7 на полувремето.

„ Така ли мисля? Не. Вярвам ли в това? Не, само че знам какъв брой е мъчно да се стигне до тук. добре съм наясно. Ще бъде двойно по-трудно да се върнем до тази точка идната година, в сравнение с беше тази година. Това е действителността. И в случай че нямаме същия апетит и същата работа – което е напълно „ нищо не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР