Въпреки че има четири победи в последните пет мача в

...
Въпреки че има четири победи в последните пет мача в
Коментари Харесай

Раул фаворит за наследник на Зидан в Реал

Въпреки че има четири победи в последните пет мача в Примера дивисион, Зинедин Зидан не може да бъде спокоен за бъдещето си като треньор на Реал (Мадрид), написа вестник AS. Изданието твърди, че главен любимец за заместител на французина е някогашният нападател Раул. В текста също по този начин се показва, че Маурисио Почетино също е бил в листата на претендентите, само че откакто е поел Пари Сен Жермен, разновидността към този момент не е настоящ.

В момента 43-годишният Раул Гонсалес Бланко води втория тим на Белия балет, а селекция на Реал отново под негово управление завоюва Юношеската Шампионска лига на УЕФА.

Като футболист Раул се трансформира в същинска икона за почитателите на тима, печелейки шест пъти шампионската купа на страната, два пъки Шампионската лига, два пъти Световното клубно състезание и един път Суперкупата на УЕФА. На домашна сцена има още четири Суперкупи на Испания, а с националния тим на страната е Световен и два пъти Европейски първенец.

Заема и второто място за най-хубав изпълнител в историята на клуба с 324 попадения, като на върха е Кристиано Роналдо с 450.

Реал (Мадрид) е на 2-о място с 36 точки, на две от водача Атлетико, само че и с два мача повече. В събота те гостуват на Осасуна, само че без Зидан, който се е заразил с ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР