Въпреки че годината не започна никак добре за Netflix във

...
Въпреки че годината не започна никак добре за Netflix във
Коментари Харесай

Когато семейство Адамс превземе Netflix

Въпреки че годината не стартира по никакъв начин добре за Netflix във финансово отношение поради загубата на клиенти, стрийминг платформата към момента не е спряла да ни залива с нови заглавия всеки месец.
 Enola Holmes 2,
Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Палавата сестра на Шерлок Холмс ще се завърне

Този месец един от новите сериали бе  Wednesday - другият прочит на Тим Бъртън на семейство Адамс. И по-точно гимназиалните години на Уендсдей Адамс (Джена Ортега) и всички завършения, през които тя минава.

Разбира се, всичко ново, обвързвано със семейство Адамс постоянно буди любопитство у феновете, само че се става известно, че ползата към сериала е бил даже по-висок от предстоящото.

Wednesday е в Netflix от 23 ноември, а за интервала 21-27 ноември е генерирал впечатляващите 341.2 милиона часа гледаемост. Според Variety, това е нов връх по гледаемост за стриминг платформата в границите на една седмица. Като тук става дума единствено за англоезичните сериали на Netflix, несъмнено.
 Sr., Lady Chatterley's Lover, The Marriage App и новите филми и сериали на Netflix през декември
Новите филми и сериали на Netflix през декември

Ето какво ни е подготвил месецът на празниците

Но по този индикатор сериалът задминава безапелационно досегашният водач по гледаемост за една седмица - Stranger Things. Четвъртият сезон на сериала бе гледан 335.01 милиона часа в дните сред 30 май и 5 юни. На трето място се подрежда различен сериал, който бе пуснат неотдавна - Dahmer, със своите 299.840 милиона часа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР