Въпреки че е в деветото десетилетие от живота си, Том

...
Въпреки че е в деветото десетилетие от живота си, Том
Коментари Харесай

Том Джоунс с нова песен, има интересно послание

Въпреки че е в деветото десетилетие от живота си, Том Джоунс не възнамерява да напуща музикалната сцена. Известният артист пусна нова ария, наречена " Talking Reality Television Blues “. Песента в прочут смисъл е рецензия на днешното общество.

Парчето се снабди и със собствен видеоклип.
 Том Джоунс поздрави българската аудитория Том Джоунс поздрави българската аудитория
Легендарният сър Том Джоунс идва през днешния ден в София и ще остане цели три дни, с цел да прегледа столицата ни. Виж видеопоздрава му тук. П...
Това, което почитателите видяха, е, че Том прави различен жанр музика, който не е характерен за него, оповестява " Хедлайнер ".
„ Може да бъркам, само че ми се коства, че някой е почитател на “Radiohead “, „ Том Джоунс не се опасява да навлиза в нито един музикален род “, „ Харесва ми ", са единствено част от мненията в обществените мрежи.
Наскоро 80-годишната звезда разкри, че приключва нов албум по време на блокирането поради COVID-19 и чака с неспокойствие да го издаде през 2021 година
Говорейки в шоуто на „ Jools Holland`s Hootenanny ” Джоунс сподели: " Записах албум тъкмо преди заключването, при започване на годината. По време на заключването го смесвахме и сглобявахме. Това ще бъде най-очакваният и с неспокойствие чакан албум в кариерата ми ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР