Въпреки че е толкова малка жлеза, простатата може да предизвика

...
Въпреки че е толкова малка жлеза, простатата може да предизвика
Коментари Харесай

Каква диета да спазваме за здрава простата?

Въпреки че е толкоз дребна жлеза, простатата може да провокира доста терзания и неприятности. Тя е в медицинските вести непрестанно, тъй като всички мъже са изложени на риск от проблеми с простатата. Тя дава отговор за сперматогенезата и качеството на генетичния материал.

Едно от най-срещаните недоволства, свързани с нея, е доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ). ДПХ е известно още и като увеличена простата. Представлява повишаването на жлезата до вреден размер. Отдава се на хормонални промени, провокирани от забавянето на метаболизма и съпътстващите го хормонални промени.

Повечето уролози поучават мъжете над 50 да пият разнообразни билкови отвари и да трансформират своята диета. Те могат и да приложат някое от многото средства за по-здрава простата и обикновено уриниране.

Но по какъв начин можем да запазим простата си здрава и с естествен размер в зрелост? Промените в хранителния режим са наложителни за всеки, който желае да се любува на полова естетика във връзката си. Чудите се тъкмо, какво да консумирате?

По-долу сме подбрали 3 храни за естествена простатна активност, които да включите в менюто си!
Кои са признаците на проблематичната простата?
Простатата съставлява жлеза с величина на орех. Важна част е от мъжката репродуктивна система и се увива към тръбата, която извежда урина от пикочния мехур. Тя се уголемява с течение на годините. Ако простатата ви стане прекомерно огромна, това може да аргументи здравословни проблеми. Това, че имате компликации с уринирането, не постоянно значи, че имате рак. Лекар може да го удостовери или отхвърли по време на обикновен обзор или като направи ректален обзор. Ако смятате, че има нещо неправилно с простатата ви, незабавно се обърнете към подобен. Той може да предложи и използването на профилирано средство за обикновено уриниране и полова функционалност, като филмираните капсули РевитаПрост.
Нека забележим и кои са главните признаци на проблем с простата:
Болка или сгъстяване по време на уриниране;

Често уриниране;

Кръв в семенната течност или урината;

Честа болежка или вдървеност в долната част на гърба, бедрата, тазовата или ректалната област;

Уринарна инконтиненция (невъзможност за уриниране);

Болезнена еякулация;
А в този момент дано разгледаме 3-те най-полезни храни за простатната жлеза!
1. Домат – червен, огромен и богат на ликопен!

Ликопенът може да понижи увреждането на клетките и забави производството на тумори. Но защото той е компактно обвързван с клетъчните стени, телата ни изпитват компликации за извличането му от сурови домати. Варените или пюрирани доматени артикули може да са по-добри разновидности.
 Каква диета да съблюдаваме за здрава простата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР