Въпреки че днес официално е празничен ден, работата по строителството

...
Въпреки че днес официално е празничен ден, работата по строителството
Коментари Харесай

Репортаж на „Петел“: Няма време за почивка, на продължението на бул. „Левски“ във Варна се работи

Въпреки че през днешния ден публично е празничен ден, работата по строителството на продължението на бул. „ Левски “ във Варна продължава, видя кореспондент на „ Петел “. По трасето има много тежка техника и служащи.

По последни калкулации, общата стойност на плана за пътната права от 3,1 км коства към 120 млн. лева, като в това обаче включва и обезщетяването на притежатели на къщи, които попадат в трасето, както и благоустройството на региона към нея. 85 млн. лв., предопределени са същинските строителни работи, се обезпечават от държавното управление, за останалата част община Варна ще тегли заем, който беше утвърден единствено преди дни от общинския съвет.



Основната причина да се работи и в празничния ден евентуално е хубавото време, което разрешава да се напредне по графика на обекта. Днес във Варна времето е по-скоро пролетно, в сравнение с в унисон с Коледа.

 Заради подобаващите условия ремонтни работи се правят и освен огромния пътен обект, а даже и по прилежащите здания, където служащи поставяха изолираност.



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР