Въпреки че България е с един от най-младите отбори на

...
Въпреки че България е с един от най-младите отбори на
Коментари Харесай

Шеф разкри тайната за успехите на младите лъвици

Въпреки че България е с един от най-младите тимове на Световното състезание за дами до 19 години в Хърватия и Унгария, отборът към този момент доближи до четвъртфиналите и не крие упоритостите си да стигне още по-напред в конкуренцията, без да се тормози от това, че бе изпратен там без особени упования.
 Малките
Малките " лъвици " с първа победа на международното

Нашите девойки до 19 години завоюваха против Тайланд

Според Илия Динков, вицепрезидент на Българска федерация волейбол и президент на волейболен клуб Марица (Пловдив), от който са цели седем от националките на старши-треньора Борислав Крачанов, аргументите за тези непредвидени за мнозина триумфи се крият в самочувствието, с което играят българките.

" Те не се тормозят от това, че се изправят против по-големи от тях девойки и съгласно мен това се дължи на опита и самочувствието, което получиха с присъединяване си в Шампионската лига.

Освен това девойките имат нрав на шампионки - и при дамите, и при другите възрасти при девойките. Това, несъмнено в композиция с волейболния гений и уменията, които имат, и положителния треньорски екип, им оказва помощ да играят сполучливо и на такова високо равнище, каквото е това международно състезание ", съобщи Динков пред volleymaritza.bg.

Утре, сряда, 9 август, от 16:00 часа в хърватския град Осиек България излиза против Турция в спор за място измежду полуфиналистите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР