Въоръженият бунт на групировката Вагнер илюстрира слабостта на Русия -

...
Въоръженият бунт на групировката Вагнер илюстрира слабостта на Русия -
Коментари Харесай

Зеленски: Слабостта на Русия е очевидна

Въоръженият протест на групировката " Вагнер " илюстрира слабостта на Русия - страна, потънала в зло и безпорядък, съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски, като разкритикува съветския президент и съобщи, че Украйна пази останалата част от Европа, предадоха украинските организации и Франс прес.

В първата си реакция на събитията в Русия Зеленски означи, че тези, които " избират пътя на злото, сами се унищожават ", визирайки Владимир Путин, който съгласно него " изпраща стотици хиляди хора на война единствено, с цел да се барикадира в Московска област и да се отбрани от тези, които самичък е въоръжил ".

" Слабостта на Русия е явна. Пълна уязвимост ", сподели Зеленски в коментар в обществените мрежи. Той добави, че " също толкоз явно е, че Украйна е способна да отбрани Европа от заразяване с съветското зло и безпорядък ".

" Русия употребява пропагандата, с цел да прикрие своята уязвимост и нелепостта на своето държавно управление. А в този момент хаосът е подобен, че към този момент никой не може да лъже за него ", добави той.

Източник: БТА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР