Въоръжени палестинци са открили огън и са хвърляли експлозиви по

...
Въоръжени палестинци са открили огън и са хвърляли експлозиви по
Коментари Харесай

Израел порази военна инфраструктура в Сирия, атака и в бежански лагер в Дженин

Въоръжени палестинци са разкрили огън и са хвърляли експлозиви по израелски бойци в бежанския лагер в Дженин, намиращ се в северната част на Западния бряг, като в отговор израелските сили са поразили нападателите с дрон, оповестиха израелските въоръжени сили.

По информация на медици, представени от организацията, са починали двама палестинци. Палестинският Червен полумесец също оповестява за двама убити палестинци и прибавя, че има и ранени.

Бежанският лагер в Дженин, който е палестински бастион, беше обект на огромна израелска военна интервенция по-рано тази година, отбелязва Ройтерс.

Освен удара с дрон в Дженин, израелските въоръжени сили обявиха, че техни изтребители са поразили военна инфраструктура на сирийската войска и ракетни установки рано тази заран в отговор на изстрелвания на ракети от територията на Сирия против Израел.

Израелските въоръжени сили засекли две изстрелвания на ракети от територията на Сирия, които са паднали в открити пространства късно през вчерашния ден. Израелските сили са отвърнали с артилерийски огън по местата, от които са били изстреляни ракетите. Те оповестиха също, че техни изтребители са поразили " военна инфраструктура и ракетни установки на сирийската войска ".

Израелските сили не оповестиха повече елементи по отношение на този случай и са упреквали сирийската войска в изстрелването на двете ракети против Израел.

През последните дни има престрелки сред израелските въоръжени сили и бойци на ливанското шиитско придвижване " Хизбула ", както и с бойци, намиращи се на територията на Сирия, отбелязва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР