Въоръжената конфронтация в Украйна ще продължи, докато Западът се откаже

...
Въоръжената конфронтация в Украйна ще продължи, докато Западът се откаже
Коментари Харесай

Лавров: Войната ще приключи, когато Запада се откаже от идеята си да победи Москва

Въоръжената борба в Украйна ще продължи, до момента в който Западът се откаже от проектите си да господства и победи Москва. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от Ройтерс. По думите му задачата на водения от Съединени американски щати групов Запад е да укрепи световната си надмощие.

Защо въоръжената борба в Украйна не свършва? Отговорът е доста елементарен – тя ще продължи, до момента в който Западът се откаже от проектите си да резервира господството си и преодолее натрапчивото си предпочитание да нанесе на Русия стратегическо проваляне, посредством марионетките си в Киев, разясни Лавров.

Той акцентира, че на този стадий няма признаци позициите да се трансформират.

Лавров също по този начин упрекна Киев, че подценява мирния проект на Индонезия и вместо това предизвиква собствен личен пакет от ултиматуми.

Русия организира пълномащабна инвазия в Украйна през февруари 2022 година, наричайки я „ специфична военна интервенция “ за денацификация и демилитаризация. Западът твърди, че желае да помогне на Украйна да завоюва спора си с Русия. Западните сили са доставили огромни количества съвременни оръжия и муниции на Киев.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР