Въоръжен мъж, за когото се смята, че е действал сам,

...
Въоръжен мъж, за когото се смята, че е действал сам,
Коментари Харесай

Седем загинали и 8 ранени при стрелба в църква на "Свидетели на Йехова" в Хамбург

Въоръжен мъж, за който се счита, че е работил самичък, простреля нощес 7 души и рани 8 в черква на " Свидетели на Йехова " в немския град Хамбург, заяви полицията, която проверява какъв е бил претекстът за нападението, съобщи Ройтерс.
 
Полицията сподели, че най-вероятно стрелецът е един от мъртвите на мястото на престъплението. Вестник " Билд " заяви, че стрелбата е била в кралската зала на църквата.
 
По-рано ДПА съобщи, като се базира на публицисти на мястото, че жителите на северния квартал Алстердорф са получили на мобилните си телефони предизвестия да не излизат заради обстановка, рискова за живота.
 
Телевизионни фрагменти демонстрираха десетки полицейски коли и противопожарни коли, които са блокирали улиците, както и хора, увити в одеяла, съпровождани от избавителни екипи до рейс. Свидетел описа на публицистите, че са се чули 12 изстрела.
 
Полицията сподели, че сигналът е бил получен малко след 21 ч., а пристигналите на мястото униформени разкрили няколко мъртви и няколко тежко ранени.
 
След това служителите на реда чули изстрел от горния етаж, отишли там и разкрили още един мъртъв човек. Кметът на Хамбург Петер Ченчер сервира съболезнованията си на околните на жертвите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР