Въодушевени бяха много хора, защото посещението на папата е световно

...
Въодушевени бяха много хора, защото посещението на папата е световно
Коментари Харесай

Борисов се ядоса: Спрете да търсите кусури на папата, бъдете по-добри!

 Въодушевени бяха доста хора, тъй като визитата на папата е международно събитие. С визитите на папата почистваме отрицателния облик, който бяхме създали, поради събитията от предишното, за които ние нямаме никаква виновност. Нямахме нито един проблем през тези три дни, по тази причина благодаря на всички, които работиха крепко по тази причина. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по bTV.

" Присъединяването на Западните Балкани към Европейски Съюз е нещо огромно. Папа Франциск категорично сподели, че би трябвало да се строят мостове и пътища, само че това не са единствено автомагистрали, само че и културната ни съгласуваност. Кой както желае да го схваща. Аз чувам какво приказват хората. Няма добър човек. Тук има всевъзможни гадове ", добави още министър председателят. 

Той изясни, че думите на папата са били изкарани отвън подтекста и че би трябвало да помогнем на хората, които бягат от войната, без значение цвета на кожата и религията им, да помогнем на бедстващите и тези, които имат потребност от помощ. Борисов е безапелационен, че не е водил диалози с папата за незаконната миграция, а че концепцията на думите му е просто да отворим сърцата си и да бъдем по-добри хора. 

" Посланията на папата са безконечни. Щом и на него му намираме недостатък, не знам. Обърнете внимание на посланието му за Кирил и Методий - тук би трябвало да бъде акцентът ", заключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР