Ваня Щерева се чуди как да си намери мъж! Ваня Щерева

...
Ваня Щерева се чуди как да си намери мъж!
Ваня Щерева
Коментари Харесай

Ваня Щерева се разчекна в опити да си намери мъж!

Ваня Щерева се чуди по какъв начин да си откри мъж!
Ваня Щерева се чуди по какъв начин да си найди мъж. Това са мненията по неин адрес в мрежата Facebook, а и няма по какъв начин да е другояче, след безумните фотоси и постове, които самата тя разгласява. При все, че е към този момент на 51 години, Щерева сякаш още повече се прави на тийнейджърка.
 Ваня Щерева
Ваня Щерева се пусна по одрани колене

Няма да разясняваме фотошопираните й фотоси, вид Лолита, нито закачливите и искрено еротични коментарчета, а манията й да се щрака полугола. Откакто смъкна някой и различен кг, а и с незаменимата помощ на филтрите в телефона си, Ванчето драпа да се разголи.

Последният й кадър обаче мина границите и накара консуматори да избухнат. На него Щерева е седнала на стол, още веднъж много разголена, и е навряла в кадър двете си крепко ожулени колена. Именно те станаха причина за същински гърмеж от бъзици и догатките, че писателката се хвали със половите си подвизи.

„Сигурна съм какво ще си помислите, само че от време на време и то постоянно, истината е много по-скучна и прозаична от това“, смигна самата Ваня, която даде да се разбере, че не е падала на колене, с цел да зарадва някой мъж.

Може би се е подхлъзнала и се е стоварила като чувал с картофи на улицата, само че фактът, че въобще пуска сходна фотография, е явен намек, че няма мъж до себе си и обезверено си търси подобен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР