Венелин Венков и Невена Цонева сякаш са се открили. Двамата

...
Венелин Венков и Невена Цонева сякаш са се открили. Двамата
Коментари Харесай

ДОЛНО: Първата жена на Венелин Венков го съсипала - избягала с дъщеря им при любовника си!

Венелин Венков и Невена Цонева като че ли са се разкрили. Двамата са като двете половинки на цялото, а от седем години имат и своя наследник Александър. С тази обич ориста несъмнено се е реванширала на барабаниста, който има и огромна щерка Паулина от първата си жена. Жена, която го довежда до ръба и едвам не го унищожава вечно.

Едва през днешния ден се разбра, че въпросната е работила в деловодство, не е била креативна персона. С Венелин живеели добре, най-малко съгласно него, до момента в който една късна нощ, тя си събира багажа - ей по този начин, без пояснения, взима щерка им и напуща Венков.

Напуска го, с цел да избяга при любовника си, който е полу българин, полу маджарин и бяга при него в Унгария. Венелин е в потрес, в какъвто би изпаднал всеки естествен човек, тъй като даже не подозирал за изневярата, камо ли да чака това от нея.

Той се унищожил, само фамилията и работата му били опора и претърпял в действителност кошмарни месеци. В последна сметка прелюбодейката върнала щерка му в България, само че по този начин и не се извинила за всичко, което предизвикала на музиканта.

" Много му се радваме в този момент с Невена, тъй като тя в действителност е свястна жена и го обича до лудост ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венелин Венков Невена Цонева любовник Венелин Венков и Невена Цонева Паулина Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР