Ваня Григорова вече официално започна своя щурм към креслата в

...
Ваня Григорова вече официално започна своя щурм към креслата в
Коментари Харесай

На Разпети петък скъсаха Ваня Григорова от бъзици след снимка във Фейсбук

Ваня Григорова към този момент публично стартира своя взлом към креслата в Народното събрание. Общинската съветничка в София от квотата на " Българска социалистическа партия за България " преди дни разгласи, че ще се бори за мястото си в Народното събрание, написа Блиц. 

Брюнетката се съюзи с Мая Манолова и двете дружно вършат листи за вота на девети юни. 

По-активните й дейности естествено не останаха незабелязани от злите езици. В група в обществената мрежа бързо взеха решение да подиграят лявата синдикалистка поради " забележителните " й умения с технологиите. 

Една от известните меме странички " Мишел от Съпротивата " разгласява колаж под надпис: " Ванчето vs. високите технологии на Фейсбук - кой ще победи? ".

На поместения колаж се вижда, че Григорова е решила да смени профилната фотография на придвижването, на което е водач, с цел да актуализира визията му. Уви, не се с справила изключително сполучливо, тъй като кръглото рязане на изображението, съвсем я е обезглавило.

Важно е да се означи, че когато човек сменя профилна снимка, може самичък да нагоди миниатюрата й, с цел да се избегне сходно " осакатяване ". Явно синдикалистката не е наясно с тази алтернатива. Именно това е и мотив за подигравката от известната група. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР