Външното министерство на РСМ очаква да бъде забранен достъпът на

...
Външното министерство на РСМ очаква да бъде забранен достъпът на
Коментари Харесай

Северна Македония иска да забрани на Ангел Джамбазки да влиза в страната

Външното министерство на РСМ чака да бъде неразрешен достъпът на Ангел Джамбазки до страната.

Министерството на външните работи на Република Северна Македония още един път реагира остро на изявленията на евродепутата Ангел Джамбазки, като по дипломатически път е уведомило и Министерство на външните работи на България, се споделя в известие на ведомството.

Джамбазки написа обява в обществените мрежи, с която припомня на президента Стево Пендаровски по какъв начин са приключили в предишното всички, които са пробвали да забранят на водачи на Вътрешна македонска революционна организация да влизат на територията на Македония.

В този случай Външно министерство предлага на президента Пендаровски да реагира до своя сътрудник Румен Радев, а за това ще бъде известен и ръководителя на Екологичен потенциал, с цел да се дистанцира от тези изказвания.

Изявленията със закани са предмет, с който се занимават органите за сигурност и Министерство на външните работи на РСМ чака да бъдат взети съществено поради, с оглед последните изявления на Джамбазки и да вземат съответното решение за ограничение на достъпа му до Република Северна Македония.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР