Valve и най-голямата площадка за PC компютърни игри Steam отдавна

...
Valve и най-голямата площадка за PC компютърни игри Steam отдавна
Коментари Харесай

Steam спира да работи на Windows XP и Vista в началото на 2019 година

Valve и най-голямата площадка за PC компютърни игри Steam от дълго време оферират на геймърите своите услуги.
Операционните системи Windows XP и Windows Vista от дълго време не се поддържат от Microsoft, само че доста геймъри по едни или други аргументи не престават да ги употребяват. Особено Windows XP. Първоначално Microsoft приключи да ги обновява, а по-късно главните уеб-браузъри престанаха да работят с тях. А в този момент към листата с артикули, които не работят с Windows XP и Windows Vista се причисли и Steam .

„Считано от 1 януари 2019 година Steam публично приключва поддръжката на операционните системи Windows XP и Windows Vista. Това значи, че след тази дата потребителската стратегия на Steam няма да работи с тези версии на Windows. За да можете да работите с новите или към този момент закупените от Steam игри и артикули, би трябвало да се обновите до по-съвременна версия на Оценка за съвместимост Windows

До края на 2018 година Steam ще продължи да работи с, и да предлага игри за Windows XP и Windows Vista. Но някои благоприятни условия ще бъдат лимитирани. Така да вземем за пример, новият Steam Chat няма да бъде достъпен“.

Предполага се, че това изобретение надали ще разстрои доста консуматори. Според най-новата статистика на Steam, едвам 0,22% от аудиторията употребява Windows XP.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР