Вълшебна новина сподели една от старите участнички в приключенското реалити,

...
Вълшебна новина сподели една от старите участнички в приключенското реалити,
Коментари Харесай

Вълшебна вест след Игри на волята: Участничка стана майка...

Вълшебна вест показа една от старите участнички в приключенското реалити, само че шокира с това, което предстой да направи

Моделът и много деен инфлуенсър Бояна Генова, която набра известност около присъединяване си в " Игри на волята ", към този момент е горда и щастлива майка на момченце.

Сексапилната русокоска показа незабавно с почитателите си в мрежата за щастливото събитие и даде обещание напълно скоро да покаже и по какъв начин е протекло самото раждане.

За разлика от доста майки, които дълго не демонстрират децата си след раждането, Бояна към този момент го направи, с което удостовери и до каква степен се въздейства от суеверия. Постът й предстоящо провокира вълна от въодушевени мнения и честитки, написа show.blitz.bg. 

Бояна Генова изясни за раждането си в пост. По думите й тя е родила обикновено, макар, че до последно можело да бъде и секцио. Тя споделя още, че за цялото прекарване е снимала влог, счита да покаже и раждането си в Youtube. 

От няколко години Малкото коте на Божинов е в сериозна връзка с приятеля си Манол Кисьов. Преди време русокоската даже разгласи, че се е сгодила за мъжа на сърцето си.

Припомняме, че Бояна Генова нашумя в медийното пространство, откакто преди време на бял свят се появиха чатовете й с Валери Божинов. В тях някогашният ни футболен национал се обръща към нея с " Малко коте ". Тя също по този начин участваше и в предаването " Игри на волята " в първия сезон. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР