Валсът е най-забележителният вид композиция, за която мога да се

...
Валсът е най-забележителният вид композиция, за която мога да се
Коментари Харесай

Андре Рийо: Мечтая да бъда първият артист в света, който е свирил на Луната

Валсът е най-забележителният тип комбинация, за която мога да се сетя. Ритъмът му е вълшебен, съдържащ в себе си лечебни сили. Валсът има особено място в сърцето ми, само че до момента в който музиката го допира, аз усещам пристрастеност и обич към него. Това декларира в изявление за Българска телеграфна агенция известният холандски цигулар и диригент Андре Рийо, който меломаните в София чакат с два концерта - на 8 и 9 юни.

"Нямам самообладание да изсвирвам още веднъж за българската аудитория. Подготвил съм нова стратегия, изпълнена с валсове, известни мелодии от филми и мюзикъли, както и известни арии от опери и още доста други осъществявания. Очаквайте прелестни, фантастични сопрано, Платинените тенори /Platin Tenors/ и доста нови изненади ", споделя Рийо.

Той споделя, че постоянно гледа към звездите и небето като цяло, мечтаейки да бъде първият актьор в света, който е свирил на Луната. "Уолт Дисни споделяше: "Ако можеш да мечтаеш за нещо, можеш и да го постигнеш! ". Да, това е една моя прелестна и съкровена фантазия, която би било отлично да се сбъдне един ден ", добавя той.

Покажи обич, и обичан ще бъдеш - това е моето мото, споделя още Рийо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР