Вълнуващ старт на седмицата за пожарна безопасност 2022 дадоха за

...
Вълнуващ старт на седмицата за пожарна безопасност 2022 дадоха за
Коментари Харесай

Вълнуващ старт на седмицата за пожарна безопасност в Пловдив

Вълнуващ старт на седмицата за пожарна сигурност 2022 дадоха за децата на Пловдив огнеборци, спасители и актьорите от Държавен куклен спектакъл. Детски смях, любознателни въпроси и погледи, цялостни с възхита към смелостта, техниката и професионализма, стоплиха нашите огнени сърца. Пресъздаваме страстта в идващите фрагменти! На площада пред общината с деца и възрастни бяха:

Спасителен автомобил с водачи Петър Батаклиев и Емил Лазаров с автомеханична стълба- и двамата старши спасители в Сектор " СОД ". Прощъпулник в самодейността направи курсанта Ивайло Караджов.

Димитър Галчев, Борислав Стоянов, Тома Бикирски, Михаил Костов и Божил Тодоров- това са огнеборците от Първа работа, които не стопираха да раздават обич и внимание на децата!

Безспирни беседи и инструцки даваха инспекторите от ДПК- Йорданка Колева и Борис Канагрохов. Перфектната организация подсигурява началника на Първа работа - основен контрольор Васил Димов!

Адмирации и за страхотното зрелище на актьорите от Държавен куклен спектакъл Пловдив, които описаха на децата поучителната " Безопасна приказка ",

в която най-малките схванаха по какъв начин да победят госпожа Беда!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР